Designbelægning

Alsidige designgulve

Hos Kaiser Products tilbyder vi to forskellige former for designbelægning, nemlig komfortgulve (også kaldt New Yorker-gulve grundet deres moderne udtryk) samt microcementgulve. Designbelægning kan pryde gulvet i hjemmets forskellige rum, og gulvtypen giver rig mulighed for leg og spil med mønstre. Det er designbelægning, som dine gæster vil måbe over gang på gang, når de træder ind i dit hjem.

Her på siden kan du læse meget mere om designbelægning, og hvilket forskellige typer af belægning vi hos Kaiser Products kan tilbyde.

Skal vi kontakte dig?

Komfortgulve og New Yorker-gulve

Komfortbelægning består af en blød og fleksibel gummibelægning uden samlinger, hvilket giver en lyddæmpende effekt på fodtrin og i høj grad en god gangkomfort. Komfortbelægning er ikke kun imødekommende overfor din fødder, men også når det gælder rengøring. En klud hen over de smukke belægning, og du har fjernet skidt og snavs med et snuptag.

Hos Kaiser Products har vi komfortgulve for de fleste. Her har du nemlig mulighed for at vælge lige den eller de farver, du ønsker til dit gulv. Faktisk kan du vælge at få det populære New Yorker-gulv med smukke, mamorerede mønstre over hele linjen. Det kaldes PU-belægninger, som skaber et farvespil, når farven bliver trukket ud. Smukkere belægning findes ikke!

Komfortbelægning kan både blive lakeret mat eller i højglans, alt efter hvad du foretrækker. Uanset hvilken lakering du vælger, får du en særdeles slidstærkt belægning. Denne lakering gør nemlig, at belægningen holder sig flot og stærk i mange år.

Bred erfaring

Skræddersyede løsninger

Topprofessionelt håndværk

Microcementbelægning

Microcementbelægning er, som navnet antyder, en cementbelægning med en ultratynd tykkelse. Af den grund kan microcement bruges andre steder end på gulvet – nemlig på møbler og vægge. Microcementbelægning kan anvendes i alle husets rum – lige fra badeværelset og køkkenet til trapper og udendørsområder. 

Microcementbelægning sikrer dig et svagt marmoreret udseende, som man aldrig bliver træt af at se på. Microcement giver så mange muligheder, at det kan være svært at sætte begrænsninger. Hos Kaiser Products har vi nemlig også en bred vifte af farver, du kan vælge imellem til dit microcementgulv, så det bliver helt unikt.

Alle vores designbelægninger, uanset om der er tale om komfortbelægning eller microcementbelægning, tilfører en unik belægning til gulvet hver eneste gang. Deres organiske mønstre og uovertrufne finish er ikke til at tage fejl af, ligesom der ikke er en finger at sætte på holdbarheden.  

Kaiser Products er specialister i designbelægning

Hos Kaiser Products kan vi udføre belægning til både private og erhverv, herunder industribelægninger som epoxygulve og designbelægning i form af komfortgulve og microcementgulve. Med vores over mange års erfaring i branchen er vi den rette samarbejdspartner for dig, der ønsker råd og vejledning, når du står overfor en belægningsopgave.

Giv os endelig et kald på tlf. 26 80 70 00 eller skriv til vores mail kontakt@kaiserproducts.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Du må også gerne udfylde vores kontaktformular og give os en detaljeret beskrivelse af din opgave. Så vender vi retur med et skræddersyet tilbud.

Scroll to Top