Industribelægning

Epoxygulves fordele

Industribelægning, som også går under navnet epoxygulve, har du helt sikkert betrådt mere end én gang før. Epoxygulve bliver nemlig ofte brugt i industrien – fx i lufthavne, p-kældre eller på et autoværksted. Det gør de, da de er funktionelle, nemme at vedligeholde, har en fordelagtig pris, og så er gulvtypen intet mindre end 3 gange så stærk som et betongulv. Derudover ser de ultraprofessionelle ud med deres glatte og strømlinede udseende.

Læs meget mere om den rengøringsvenlige industribelægning her på siden, hvor vi kommer omkring alt det, du skal vide om belægningstypen.

Skal vi kontakte dig?

Epoxygulve til industrien

Epoxygulve har et væld af fordele – både når det gælder deres udseende, og når vi taler om det økonomiske aspekt. For sammenligner man med et almindeligt garagegulv, er epoxygulve i høj grad mere professionelle at se på. Epoxygulve har nemlig glatte og jævne overflader, der gør dem nemme at feje og rengøre.

Derudover er omkostningerne pr. kvm. særdeles fordelagtige, når det gælder epoxygulve – og du får næppe en bedre pris på noget andet gulv. Som en ekstra fordel kan epoxygulve lægges direkte over beton, hvis det nuværende gulv består af det, hvilket er med til at højne gulvtypens økonomiske fordel.

Hos Kaiser Products kan du få epoxygulve i et væld af forskellige farver. Det er helt op til dig at vælge, så du kan få den farve, som passer til dit erhverv og din virksomhed.

Bred erfaring

Skræddersyede løsninger

Topprofessionelt håndværk

Det skal du være opmærksom på ved epoxygulve:

Selvom epoxygulve er nemme at vedligeholde og har en fordelagtig pris, har gulvtypen også nogle faktorer, du skal være opmærksom på. I mange tilfælde er epoxygulve nemlig en midlertidig løsning, da gulvet typisk er på steder, hvor mange betræder gulvet hver dag. Fx offentlige steder som lufthavne eller p-kældre, som vi har været inde på. Derfor bliver epoxygulve ofte nødt til at blive udskiftet – og det kan ikke undgås på offentlige steder.

Dog findes der en særlig slidstærk lak, som gulvet kan blive lakeret med, så gulvets levetid bliver forlænget. Er der dog kommet en revne eller to i gulvet, kan disse lynhurtigt udvikle sig til, at en flig bliver slået af, og i sidste ende at epoxygulvet slipper gulvet nedenunder. Er du i tvivl om, hvorvidt der er kommet en revne i dit gulv, kommer vi hos Kaiser Products gerne og tager et kig på gulvet.

Som så mange andre gulvtyper, bliver epoxygulve glatte, når de er våde. Deres strømlinede og glatte overflade gør, at hvis de bliver betrådt, når de er våde, kan der opstå en farlig situation. Dog er det muligt at hindre en situation som denne ved at investere i skridsikring af gulvet. Vær dog opmærksom på, at også denne skridsikring skal vedligeholdes løbende – på samme måde som epoxygulvet.

Hos Kaiser Products anbefaler vi derfor altid at tilføre denne skridsikring, når i lægger industribelægning.

Skal Kaiser Products udføre din industribelægning?

Hos Kaiser Products er vi eksperter i belægning både til private og erhverv – uanset om det gælder praktiske, holdbare gulve til industrien eller New Yorker-gulve til det private hjem. Vi har en bred erfaring i belægningsbranchen, og derfor står vi altid til rådighed for kompetent sparring og rådgivning.

Er du interesseret i et epoxygulv, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Giv os et kald på tlf. 26 80 70 00 eller skriv til vores mail kontakt@kaiserproducts.dk. Du må også gerne udfylde vores kontaktformular og give os en detaljeret beskrivelse af din opgave. Så vender vi retur med et skræddersyet tilbud.

Scroll to Top