Om os

Hvem er vi?

I spidsen for Kaiser Products står jeg – mit navn er Martin Kaiser. Jeg har arbejdet med gulvbelægning i mange år og har derfor stor erfaring med at levere en uovertruffen service og en knivskarpt belægning. Naturligvis belægning bestående af lugtsvage, anerkendte og gennemtestede produkter hele vejen igennem.

For mig er der ikke noget vigtigere end kundeservice, der ikke er en finger at sætte på. Derfor sørger vi hos Kaiser Products altid for at have en tæt dialog med vores kunder hele vejen gennem designprocessen og tilblivelsen af belægningen. Vi gør meget ud af at overholde vores fælles tidsplan, så du som kunde altid er ajour på, hvor langt vi er kommet med din nye belægning. 

Vi er ikke bare et gulvfirma. Vi er Kaiser Products, og vi leverer mere end bare det belægning, du drømmer om. Vi leverer skræddersyede løsninger og et professionelt håndværk – krydret med topklasse kundeservice.

Kaiser Products – kontakt os i dag

Kaiser Products holder til på Sjælland, men vi har samarbejdspartnere i hele landet og kører gerne for din opgave. Ring endelig til os på tlf. 26 80 70 00 eller skriv til vores mail kontakt@kaiserproducts.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og give os en detaljeret beskrivelse af din opgave. Så vender vi retur med et skræddersyet tilbud.

Samarbejde i øjenhøjde fra start til slut

Skræddersyede løsninger

Vores industri- og designbelægning bliver udført efter dit unikke projekt.

Topprofessionelt håndværk

Både vores solide erfaring og professionelle materialer sikrer dig et knivskarpt resultat.

Mange års erfaring

Vi har mangeårig erfaring i branchen og er specialister på området.

Vi leverer materialerne

Få en slidstærk og professionel belægning hver gang med vores førsteklassesmaterialer.

Gennemsigtighed og service

Vi gør en dyd ud af den gode service og holder dig hele tiden opdateret omkring dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud på din belægning

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på den belægning, du går og drømmer om. Kontakt os allerede i dag!

Scroll to Top